Συνδυασμός παραδοσιακού πεϊνερλί με ζύμη brioche που
ξεσηκώνει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους με διαφορετικές γεμίσεις
τυρί – Ζαμπόν – Μπέικον κ’ Τυρί – Ζαμπόν – Μπέικον...
Μοναδική γεύση!
Λαχταριστά ζυμάρια με προζύμι και ελαιόλαδο που τους δίνει πλούσια γεύση και αναδεικνύει τη νοστιμιά των αγνών υλικών.
Φτιαγμένες με τέχνη, φροντίδα και μεράκι...
Μοναδική γεύση!
Λαχταριστά ζυμάρια με προζύμι και ελαιόλαδο που τους δίνει πλούσια γεύση και αναδεικνύει τη νοστιμιά των αγνών υλικών.
Φτιαγμένες με τέχνη, φροντίδα και μεράκι...
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Μπορεί να διατηρηθεί σε ψυγείο το πολύ 24 ώρες
Οδηγίες ψησίματος
Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε να αποψυχθεί καλάΡυθμίστε τη στόφα σας στους 40-42°C με υγρασία 70-75% για 20-30 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180°C για 20 -25 λεπτ..
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Μπορεί να διατηρηθεί σε ψυγείο το πολύ 24 ώρες
Οδηγίες ψησίματος
Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε να αποψυχθεί καλάΡυθμίστε τη στόφα σας στους 40-42°C με υγρασία 70-75% για 20-30 λεπτά.Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180°C για 20 -25 λεπτά , η..
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Διατήρηση σε ψυγείο:
24 ώρες
Διατήρηση σε κατάψυξη:
-6 °C: 3 ημέρες-12 °C: 1 μήνα-18 °C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικές οδηγίες χρήσης:
1. Τα προϊόντα που έχουν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανα..
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Διατήρηση σε ψυγείο:
24 ώρες
Διατήρηση σε κατάψυξη:
-6 °C: 3 ημέρες-12 °C: 1 μήνα-18 °C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικές οδηγίες χρήσης:
1. Τα προϊόντα που έχουν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανα..
Οδηγίες ψησίματος
Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-190 C για 20-25 λεπτά, η
διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το
φούρνο σας..